Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g Emmental cheese, cut in pieces (2 cm)
- ½ bunch fresh parsley (approx. 10 g), leaves only, plus extra roughly chopped for garnishing
- 2 garlic cloves
- 70 g red pepper, cut in pieces
- 120 g onions, quartered
-
20
g clarified butter
veya unsalted butter, diced - 1 Tbsp tomato purée
- 1 ½ Tbsp sweet paprika
- ¼ - ½ tsp hot paprika, to taste
- 600 g veal meat, sinew free, boneless, diced (3 cm)
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 piece lemon peel (approx. 2-3 cm)
- 1 tsp fine sea salt
- ½ - 1 tsp ground black pepper, to taste
- 250 g water
- 150 g long grain rice
- 2 Tbsp sour cream, for serving
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2204 kJ / 527 kcal
- Protein
- 41 g
- Karbonhidrat
- 54 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmon Farfalle with Pesto
45min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min.
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 min
Tomato basil chicken stew
35min
Spaghetti with Mussels and Tiramisu Dip
30min
Meat and Cheese Stuffed Cassava (Carimañolas de carne y de queso)
2h
Saffron Chicken Penne
30min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
40min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40min
Creamed Cod
45min
Steak au Poivre
20p
Salmon and Potato Bake with Dill
1 Std. 15 Min