Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 garlic clove
- 200 g onions, quartered
- 40 g olive oil
- 500 g stewing steak, diced (2 cm)
- 30 g tomato purée
- 3 tomatoes, diced
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp beef stock paste, homemade - 760 g water
- 1 Tbsp dried marjoram
- 2 Tbsp sweet paprika
- 1 tsp hot paprika
- ½ tsp caraway seeds
- 1 dried bay leaf
- Tabasco® sauce, to taste
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 30 g plain flour
- 200 g red peppers, sliced (1 cm)
- 200 g green peppers, sliced (1 cm)
- crusty bread, for serving
- fresh oregano, for garnishing (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2067 kJ / 493 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1 Std. 10 Min
Rice with Duck
1 Std. 5 Min
Beef Goulash with Bread Dumplings
1 Std. 30 Min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min
Turkey Breast, Vegetable Salad and Chimichurri Mayo
1 Std. 15 Min
Noodle soup
35min
Beef Stroganoff
1 Std.
Chicken Étouffée
45min
Pike Perch Fillets with Fresh Corn Polenta
1 Std. 5 Min
Stuffed Peppers with Tomato Sauce
1 godz. 45 min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 Std. 20 Min
Traditional Austrian Beef Goulash
4 Std.