Pâtes carbonara au chou romanesco
TM5 TM31

Pâtes carbonara au chou romanesco

4.1 (105 değerlendirme)

Malzemeler

  • 200 g de chou romanesco frais ou surgelé, en fleurettes
  • 100 g de lardons fumés
  • 1 c. à soupe d'huile de tournesol
  • 200 g de pâtes sèches, type mafaldes
  • 200 g de crème liquide entière
  • 500 g d'eau
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 2 c. à soupe d'oignons frits déshydratés (isteğe bağlı)

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
1413 kJ / 337 kcal
Protein
16 g
Karbonhidrat
36 g
Yağ
14 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler