Filets de colin, purée de haricots plats
TM5 TM31 TM6

Filets de colin, purée de haricots plats

4.2 (36 değerlendirme)

Malzemeler

  • 1 citron jaune
  • 15 g de persil frais
  • 60 g de beurre en dés
  • 700 g de filets de colin, frais ou décongelés et épongés
  • 200 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, en dés de 2 cm
  • 400 g de haricots verts plats frais ou surgelés, en tronçons
  • 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • du sel
  • poivre moulu

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
1923 kJ / 461 kcal
Protein
32 g
Karbonhidrat
16 g
Yağ
28 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler