Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g d'eau
- 1 ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de pâtes sèches, type conchiglioni
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 30 g de beurre doux
- 500 g d'épinards frais
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 450 g de ricotta
- 100 g de gorgonzola
- 70 g de pignons de pin
- 150 g de pancetta, coupée en fines lanières
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3077 kJ / 735 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 49.5 g
- Yağ
- 42.8 g
- Lif
- 5.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Conchiglie au potiron
40min
Conchiglioni aux boulettes de viande
1h
Gratin de ravioles, céleri et poireaux
1h 5min
Calzone
2 godz. 50 min
Gratiné de cannelloni au vert
1h 45min
Conchiglioni farcis, mont-d'or et champignons
13u. 30min
Panzerotti à la ricotta et à la saucisse
2h
Panzerotti aux poivrons
1h 45min
Cannellonis à l'artichaut, sauce tomate
1h 35min
Cannelloni aux épinards, à la ricotta et au citron
1h 15min
Cannellonis à la ricotta
55min
Conchiglioni au saumon fumé, petits pois, crème et citron
50min