Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
4 - 6
ling fillets (approx. 800 g)
veya 4 - 6 white grouper fillets (approx. 800 g) - 700 g ripe tomatoes, 300 g diced, 400 g quartered
- 100 g green pepper, sliced
- 100 g red pepper, sliced
- 1 tsp fine sea salt
- 2 garlic cloves
- 300 g onions, 150 g quartered, 150 g sliced
- 30 g olive oil
-
1 ½
fish stock cubes (for 0.5 l each)
veya 1 ½ tsp fish stock paste, homemade - 1 bay leaf, dried
- 1 pinch dried chilli flakes (isteğe bağlı)
- 1000 g floury potatoes, peeled, sliced (1 cm)
- 200 g white wine
- 50 g water
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1486 kJ / 356 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Brodet (Fish stew)
1 godz. 15 min
Cod with citrus butter
50min
Mackerel and Lemon Trofie
30 min
Pork and Mushroom Broth
1h 25min
Lentil Curry Stew with Chicken
8 godz. 35 min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40min
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
50min
Baingan Raita (Aubergine Raita)
15min
Couscous with Chicken and Lamb
1h 10min
Lentil curry stew with chicken
8 godz. 35 min
Keralan Fish Curry
30 min