Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1750 g water
-
600
g pointed cabbage, cut in strips
veya savoy cabbage, cut in strips - 2 garlic cloves
- 150 g onions, quartered
- 150 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 150 g tinned chopped tomatoes
- 30 g olive oil
- 100 g smoked bacon, diced
- 150 g white wine
- 1 dried bay leaf
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each)
veya 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 dried red chilli
- 100 g pork belly, boneless, skinless, sliced
- 250 g pork spare ribs
-
1
farinheira sausage
veya 1 smoked pork sausage - ½ chorizo, sliced (approx. 100 g)
- 200 - 250 g black pudding (whole)
- 1000 g tinned butter beans, rinsed, drained
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3904 kJ / 934 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 70 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beef Goulash Soup
1h 15min
Salt Cod Gratin
50min
Beef Chipotle Soup
55min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1h
Chickpea Soup with Spinach
40min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12 Std. 45 Min
Tempeh Bolognaise
30min
Sous-vide Beef Cheeks, Mashed Potatoes and Spinach
12 Std. 45 Min
Coconut Prawn Soup
45min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35min
Beef in Stout
1h 40min