Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1750 g water
-
600
g pointed cabbage, cut in strips
veya savoy cabbage, cut in strips - 2 garlic cloves
- 150 g onions, quartered
- 150 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 150 g tinned chopped tomatoes
- 30 g olive oil
- 100 g smoked bacon, diced
- 150 g white wine
- 1 dried bay leaf
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each)
veya 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 dried red chilli
- 100 g pork belly, boneless, skinless, sliced
- 250 g pork spare ribs
-
1
farinheira sausage
veya 1 smoked pork sausage - ½ chorizo, sliced (approx. 100 g)
- 200 - 250 g black pudding (whole)
- 1000 g tinned butter beans, rinsed, drained
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3904 kJ / 934 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 70 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Double Pea and Chorizo Soup
45 Min
Beef Goulash Soup
1h 15 min
Moroccan Harira and Chicken Soup
55min
Pork with Black Bean Sauce
30 min
Rice with Duck
1 Std. 5 Min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 Min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55min
Greek Style Pork Stew
30 min
Cauliflower Soup; Chorizo and Pepperonata Pasta
35 Min
Salt Cod Fritters
45 Min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 Min