Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1750 g water
-
600
g pointed cabbage, cut in strips
veya savoy cabbage, cut in strips - 2 garlic cloves
- 150 g onions, quartered
- 150 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 150 g tinned chopped tomatoes
- 30 g olive oil
- 100 g smoked bacon, diced
- 150 g white wine
- 1 dried bay leaf
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each)
veya 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 dried red chilli
- 100 g pork belly, boneless, skinless, sliced
- 250 g pork spare ribs
-
1
farinheira sausage
veya 1 smoked pork sausage - ½ chorizo, sliced (approx. 100 g)
- 200 - 250 g black pudding (whole)
- 1000 g tinned butter beans, rinsed, drained
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3904 kJ / 934 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 70 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1小时 15 分钟
Lentil and Bacon Soup
8j 55 menit
Beef Goulash Soup
1小时 15 分钟
Lamb Spezzatino
1 Std. 45 Min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30min
Pea and Lardo Soup
1 godz. 5 min
Migas with Padrón Peppers
30min
Salt Cod Gratin
50min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1h 20min
Chickpea Stew with Vegetables
50min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12 godz. 45 min
Garlic Turkey Stew
45 Min