Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 20 g sugar
- 5 g dried chillies
- 50 g light soy sauce
- 30 g oyster sauce
- 50 g Shaoxing rice wine
- 450 g water
- 1 Chinese braising spice bag (approx. 15 g) (see tip)
- 1 tsp Sichuan pepper
- 400 - 500 g whole squid, medium (6-8 squid), gutted, washed (see tip)
- fresh coriander leaves, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 723.9 kJ / 173 kcal
- Protein
- 19.5 g
- Karbonhidrat
- 14.7 g
- Yağ
- 2.3 g
- Doymuş Yağ
- 0.6 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 715.1 mg
Alternatif tarifler
Curry Chicken
1 Std.
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25min
Golden Sand Prawns (Salted Egg Prawns)
30 Min
Curry chicken
1 Std.
Kung Pao Prawns
45 Min
Nyonya Steamed Fish
45 Min
Summer seafood soup
45 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min
Thai Style Fried Mee Hoon
30 Min
Kung Po Chicken (Dried Chilli Chicken)
1 Std.
Rice Wine Chicken
30 Min
Sambal Petai Prawns
20min