Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 20 g sugar
- 5 g dried chillies
- 50 g light soy sauce
- 30 g oyster sauce
- 50 g Shaoxing rice wine
- 450 g water
- 1 Chinese braising spice bag (approx. 15 g) (see tip)
- 1 tsp Sichuan pepper
- 400 - 500 g whole squid, medium (6-8 squid), gutted, washed (see tip)
- fresh coriander leaves, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 723.9 kJ / 173 kcal
- Protein
- 19.5 g
- Karbonhidrat
- 14.7 g
- Yağ
- 2.3 g
- Doymuş Yağ
- 0.6 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 715.1 mg
Alternatif tarifler
Hot and sour soup
20 Min
Creamy mushroom soup
20 Min
Thai Style Fried Mee Hoon
30min
Prawns and Cuttlefish with Celery
30min
Chawanmushi
1 Std. 15 Min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1 Std. 25 Min
Teochew Seafood Porridge
45min
Nyonya Steamed Fish
45min
Dried Shrimp Sambal
55 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Curry chicken
1 Std.
Sambal Petai Prawns
20 Min