Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g water
- 200 g white wine
- 100 g orange juice, freshly squeezed
- 1 ½ tsp fine sea salt, to taste
-
400
g fresh trout fillets, skinless
veya 400 g fresh salmon fillets, skinless - 200 g frozen green peas
- 240 g penne (short, dried pasta) (10 minutes cooking time)
- 40 g olive oil
- 1 garlic clove
- 30 g pickled capers, drained and rinsed
- 80 g black olives, pitted
- 350 g cherry tomatoes, halved or quartered
- 1 pinch ground black pepper (isteğe bağlı)
- 10 g lemon juice, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2246 kJ / 536 kcal
- Protein
- 32.2 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 21.8 g
- Lif
- 8.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi Carbonara with Peas
20min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35min
Rustic bread
2 Std.
Olive and Mozzarella Farfalle
30min
Gnocchi with Sausages and Steamed Spinach, Apricots with Honey and Walnuts
35min
Greek Style Pork Stew
30min
Creamy Pea Pasta
25min
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
1 Std.
Potato and Vegetable Salad with Chicken
1 Std. 15 Min
Moroccan Beef Stew with Couscous
40min
Steamed Meagre, Vegetables and Rice Pilaf
45min
Pasta Salad with Cod and Tartare Sauce
1 godz. 45 min