Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 - 3 branches de menthe fraîche, effeuillées
- le zeste d'un citron jaune
- 50 g d'oignon, coupé en deux
- 30 g d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto, type carnaroli ou arborio
- 60 g de vin blanc
- 750 g d'eau
- 150 g de petits pois surgelés
- 250 g de filet de cabillaud, coupé en morceaux (3-4 cm)
- 1 c. à café de sel
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2125 kJ / 507.8 kcal
- Protein
- 19.8 g
- Karbonhidrat
- 64.5 g
- Yağ
- 17 g
- Doymuş Yağ
- 6.8 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 438 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mousses au chocolat
3 Std. 20 Min
Risotto
30min
Mijoté de lapin et purée de patate douce
1 godz. 5 min
Cabillaud aux choux, gremolata à l'orange et au persil
40 Min
Merlan aux poivrons et au maïs
50 Min
Chili con carne
50 Min
Risotto aux moules et chorizo
50 Min
Cabillaud vapeur au paprika, quinoa et courgettes
30min
Risotto aux asperges et petits pois
40 Min
Mijoté de lentilles aux carottes et œufs mollets
30min
Risotto au bacon et champignons de Paris
45 Min
Risotto à l'espagnole
30min