Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 12 coquilles Saint-Jacques entières
- 2 gousses d'ail
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
-
20
g de galanga (voir "Conseil(s)")
veya 20 g de gingembre frais - 5 feuilles de kaffir fraîches (voir "Conseil(s)")
- 30 g de sauce de poisson (nuoc-mâm)
- 10 g de sucre en poudre
- 2 tiges de citronnelle fraîche, coupées en tronçons (5 cm)
-
200
g de morilles fraîches
veya 200 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre - 10 g de jus de citron vert
- ½ c. à café de sel
- 1100 g d'eau
- 1 bouquet de coriandre fraîche, ciselé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 464 kJ / 110.5 kcal
- Protein
- 12.2 g
- Karbonhidrat
- 10.8 g
- Yağ
- 1.5 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crevettes au safran, spaghetti bicolores
1 Std. 10 Min
Lotte à la diepoise
40min
Lomi-lomi de saumon au céleri, grenade et agrumes
5h 30min
Curry de canard à l'ananas
30 Min
Ananas au sirop de coriandre
2 godz. 45 min
Ragoût de poisson aux épices
1 Std. 45 Min
Bar façon thaïe
35 Min
Calamars Assam
30 Min
Gravlax de cabillaud au piment fumé
3 Std. 10 Min
Caldo de sururu (Soupe de moules au lait de coco)
45 Min
Thon mariné aux nouilles chinoises
1 Std. 20 Min
Curry thaï de gambas à l’eau de coco, nouilles de riz
30 Min