Uyumlu sürümler
DECEMBRE Bouillon d'oignon et foie gras vapeur - Nicolas Gautier
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g d'oignons, coupés en deux
-
500
g de bouillon de volaille
veya 500 g d'eau et ½ cube de bouillon de volaille - ½ c. à café de gros sel
- ½ c. à café de cumin en poudre
- 4 escalopes de foie gras de canard cru (1 à 2 cm d'épaisseur env.)
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 feuilles de blettes
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1109 kJ / 268 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Karbonhidrat
- 5.3 g
- Yağ
- 25.3 g
- Lif
- 1.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Œufs de caille en meurette
55min
Bouillon de poule aux boulettes de pain
1 Std. 10 Min
Œufs basse température, artichauts et girolles
2 Std.
Coquillages à la fondue de poireaux
35 Min
Velouté de langoustines à la vanille
55min
Eric GUERIN - Houmous, gambas vapeur de cumin
25sa 10 dk
Tartare de bar
10 Min
Coquillages en vapeur de citron et salade de roquette
1 Std.
Marmite aux palourdes
1 Std. 50 Min
Velouté de langoustines à la coriandre
1 Std.
Langouste au combava
55min
Pâté périgourdin
48 Std.