Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Chimichurri Sauce
- 4 garlic cloves
- 100 g shallots, halved
- 20 g fresh coriander, thick stalks removed
- 20 g fresh parsley, thick stalks removed
- 2 Tbsp dried oregano
- 200 g olive oil
- 60 g white wine vinegar
- 35 g lemon juice
- 1 tsp dried chilli flakes
- 1 - 1 ½ tsp fine sea salt, to taste
- 2 pork fillets (approx. 1000 g)
Rice Salad and Pork Fillet
- 15 g fresh parsley leaves
- 90 g olive oil
- 60 g pickled capers, drained
- 60 g lemon juice
- 2 Tbsp coarse salt flakes
- 1000 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 250 g long grain rice
- 400 g courgettes, cut in small cubes
- 300 g carrots, cut in small cubes
- 1 red pepper, cut in small cubes
- 1 yellow pepper, cut in small cubes
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3443 kJ / 822 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 52 g
- Lif
- 4.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Jerk Chicken with Sweet Potato Mash and Vegetables
3 Std. 5 Min
Steak au Poivre
20min
Spiced Roast Beef with Sun-dried Tomato Potato Purée and Red Wine Sauce
14 godz. 30 min
Satay Turkey Skewers
45min
Lamb Kebobs
3 Std.
Indochine Chicken Salad
1h 20min
Guacamole
5min
Mexican Spare Ribs
50min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13u. 15min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20min