Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Duck with Plums
- 1 star anise
- 2 Tbsp coriander seeds
- 200 g boiling water
-
½
tsp chicken stock paste, homemade
veya ½ chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - 2 tsp coarse sea salt
- 4 Tbsp dark muscovado sugar
- 1500 - 2000 g whole duck, skin on
- 8 plums, halved, pitted
- 3 fresh bay leaves
- 80 g red wine vinegar
Cauliflower Potato Purée
- 400 g cauliflower, cut in florets
- 600 g floury potatoes, peeled, diced (1-2 cm)
- 250 g milk
- 30 g unsalted butter, diced
- 1 - 1 ¼ tsp fine sea salt, to taste
- 1 pinch ground nutmeg (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3617 kJ / 864 kcal
- Protein
- 54 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 51 g
- Lif
- 6.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10 min
Seafood Stew with Rice
30 min
Slow-cooked Chorizo and Squid Stew with Butter Beans
5h 30 min
Stuffed Christmas Chicken (Mexico)
2 Std. 10 Min
Seafood Laksa
25 min
Salmon with Aromatics at 50°C
1 Std. 40 Min
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1h
Steak au Poivre
20min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5 min
Ham, Mushroom and Cheese Crêpes
1h 20 min
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2h 20 min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 min