![Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DADA48DB-9F3F-4636-A1B9-A394F4294142/Derivates/75482EBA-900D-4507-92A4-A556F678117F.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Duck with Plums
- 1 star anise
- 2 Tbsp coriander seeds
- 200 g boiling water
-
½
tsp chicken stock paste, homemade
veya ½ chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - 2 tsp coarse sea salt
- 4 Tbsp dark muscovado sugar
- 1500 - 2000 g whole duck, skin on
- 8 plums, halved, pitted
- 3 fresh bay leaves
- 80 g red wine vinegar
Cauliflower Potato Purée
- 400 g cauliflower, cut in florets
- 600 g floury potatoes, peeled, diced (1-2 cm)
- 250 g milk
- 30 g unsalted butter, diced
- 1 - 1 ¼ tsp fine sea salt, to taste
- 1 pinch ground nutmeg (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3617 kJ / 864 kcal
- Protein
- 54 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 51 g
- Lif
- 6.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 dk
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10min
Seafood Risotto with Chorizo
1h 5 min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20min
Turkey Breast with Creamy Potato Soup
27 Std.
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1sa
Thai Steamed Trout Parcels
35 dk
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45 Min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1h 10min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 dk
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 dk
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 Min