Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Duck with Plums
- 1 star anise
- 2 Tbsp coriander seeds
- 200 g boiling water
-
½
tsp chicken stock paste, homemade
veya ½ chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - 2 tsp coarse sea salt
- 4 Tbsp dark muscovado sugar
- 1500 - 2000 g whole duck, skin on
- 8 plums, halved, pitted
- 3 fresh bay leaves
- 80 g red wine vinegar
Cauliflower Potato Purée
- 400 g cauliflower, cut in florets
- 600 g floury potatoes, peeled, diced (1-2 cm)
- 250 g milk
- 30 g unsalted butter, diced
- 1 - 1 ¼ tsp fine sea salt, to taste
- 1 pinch ground nutmeg (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3617 kJ / 864 kcal
- Protein
- 54 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 51 g
- Lif
- 6.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45 min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4h 25min
Lamb Spezzatino
1h 45min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10 min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min
Monkfish and prawn soup
1h
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Rice with Duck
1h 5min
Sticky Apple Pork Ribs
2h 30min
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13h 15min