Cihazlar ve Aksesuarlar
Wellington Usulü Bonfile ve Kırmızı Şarap Sosu
Hazırlık 40 dk
Toplam 2sa 10 dk
4 porsiyon
Malzemeler
Mantar Karışımı
-
kestane mantarı dörde bölünmüş225 g
-
porcini mantarı, kurutulmuş 15 dk kaynar suda ıslatılmış, süzdürülmüş ve fazla suyu sıkılmış10 g
-
soğan ikiye bölünmüş50 g
-
tereyağı küp küp kesilmiş30 g
-
diş sarımsak1
-
Madeira şarabı, tatlı50 g
-
taze kekik yaprağı2 dal
-
tuz1 tutam
-
toz karabiber1 tutam
Wellington Usulü Bonfile
-
tereyağı küp küp kesilmiş ve 1-2 saat dondurulmuş200 g
-
un serpmek için ekstra un200 g
-
su soğuk90 g
-
tuz½ tk
-
riviera zeytinyağı kızartmak ve yağlamak için
-
dana bonfile her biri 180-200 g ve 3-4 cm kalınlığında4
-
toz karabiber
-
un serpmek için
-
yumurta, büyük boy (63-73 gr) çırpılmış2
Kırmızı Şarap Sosu
-
soğan ikiye bölünmüş50 g
-
diş sarımsak1
-
taze kekik yaprağı1 dal
-
tereyağı küp küp kesilmiş50 g
-
porto şarabı100 g
-
kırmızı şarap150 g
-
sıvı et suyu sıcak100 g
-
balzamik sirke20 g
-
esmer şeker35 g
-
tuz damak tadına göre1 tutam
-
toz karabiber damak tadına göre1 tutam
Zorluk
ileri seviye
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
49 g
Kalori
4024 kJ /
967 kcal
Yağ
66 g
Karbonhidrat
34.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Kolay Fikirler
200 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Mantar ve Adaçaylı Ravioli
Değerlendirme yok
Antep Fıstıklı Macaron
2sa 30 dk
Kuzu Pirzola, Ratatuy, Fasulye ve Patates Graten
Değerlendirme yok
Dana Etli, Biralı ve Çedar Dumpling'li Yahni
1sa 55 dk
Buharda Pişmiş Çipura ve Renkli Biberler
25 dk
Baharatlı Karamel Soslu Minik Muzlar
Değerlendirme yok
Buharda pişmiş balık filetoları
25 dk
Kırmızı Şaraplı Armut
3sa 20 dk
Miso Çorbası, Sakeli Deniz Ürünleri ve Pilav
1sa 10 dk
Rozbif
5sa 30 dk
Elma, Romda Bekletilmiş Üzüm ve Fındıklı Vegan Crumble
9sa
Domates Soslu Patatesli Balık
50 dk