Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 dientes de ajo
- 350 g de cebolla
- 50 g de aceite de oliva
- 200 g de tomate triturado en conserva
- 1500 g de calamares frescos limpios, en trozos (aprox. 3 cm)
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 30 g de pasas sin semillas
- 20 g de piñones
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 200 g de brandy
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1574.7 kJ / 376.7 kcal
- Protein
- 44 g
- Karbonhidrat
- 13.7 g
- Yağ
- 16.2 g
- Lif
- 2.4 g
Alternatif tarifler
Bacalao confitado al ajoarriero
1 Std.
Guiso de sepia con patatas
1 Std.
Calamares encebollados
1 Std.
Calamares rellenos
2 Std.
Bacalao al horno estilo mediterráneo
1h 30min
Calamares a la americana
50 Min
Bacalao al estilo de Braga
30 Min
Sepia en salsa de verduras con guarnición de arroz
45 Min
Sepia en salsa de pimiento rojo con arroz blanco
1h 30min
Bacalao con gambones y almejas
45 Min
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1 Std. 10 Min
Albóndigas de sepia y jamón
1 Std.