Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 dientes de ajo
- 350 g de cebolla
- 50 g de aceite de oliva
- 200 g de tomate triturado en conserva
- 1500 g de calamares frescos limpios, en trozos (aprox. 3 cm)
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 30 g de pasas sin semillas
- 20 g de piñones
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 200 g de brandy
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1574.7 kJ / 376.7 kcal
- Protein
- 44 g
- Karbonhidrat
- 13.7 g
- Yağ
- 16.2 g
- Lif
- 2.4 g
Alternatif tarifler
Bacalao con salsa de almendras
35min
Calamares encebollados
1h
Bacalao al estilo de Braga
30min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45min
Bacalao en salsa verde
30min
Guiso de sepia con patatas
1h
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1 Std. 10 Min
Calamares a la americana
50min
Sepia en salsa de tomate y almendras ( Mª Jesús Villegas Vargas)
50min
Sepia en salsa de verduras con guarnición de arroz
45min
Bacalao con gambones y almejas
45min
Calamares rellenos
2h