Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g de berberechos frescos
- 14 - 18 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 2 - 3 dientes de ajo
- 70 g de aceite de oliva
- 100 g de vino blanco
- 150 g de caldo de pescado
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharada de maicena
- 2 - 3 cucharadas de agua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 619 kJ / 148 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Karbonhidrat
- 2.8 g
- Yağ
- 12.2 g
- Lif
- 0.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Almejas a la marinera
30 min
Nécoras y cigalas al vapor
35min
Revolconas con pulpo
45 min
Mejillones y almejas con aliño al vapor de perejil
40 min
Berberechos al vapor con lima
20 min
Mejillones al limón
30 min
Berberechos al natural con limón
2 godz. 15 min
Chirlas en salsa verde de cilantro
25min
Mejillones al vapor con salsa picante
45 min
Mejillones al vino
30 min
Arroz con bogavante
1h
Mejillones zamoranos en salsa picante
30 min