Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 15 g de menta fresca (solo las hojas), y algo más para espolvorear
- 10 g de cilantro fresco (hojas y parte del tallo) (isteğe bağlı)
- 500 g de tomates (en cuartos y sin semillas)
- 250 g de cebolletas en cuartos
- 80 g de zumo de limón
- 50 g de bulgur
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 pellizcos de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 567 kJ / 135 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Karbonhidrat
- 12.6 g
- Yağ
- 8.5 g
- Lif
- 3.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Falafel con ensalada y salsa tahini
9 Std.
Curry de garbanzos (Chana masala)
20min
Dal de lentejas negras (Dahl makhani) - India
2 Std. 40 Min
Falafel
1h
Pasta de curry rogan josh - Subcontinente indio
10min
Cinco especias chinas
10min
Pilaf de arroz con frutos secos
30min
Curry indio de verduras
40min
Arroz kashmiri - India
30min
Garam masala - Subcontinente indio
5min
Ensalada tabulé
1h 20min
Paté de berenjena (Baba ganush) - Líbano
2h 10min