Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 300 g di funghi champignon a fette
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 20 g di vino bianco secco
- 70 g di prosciutto cotto
- 100 g di Emmental
- 1 tuorlo
- 8 fette di pane casereccio
- 150 g di Taleggio a listarelle
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1293 kJ / 309 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Karbonhidrat
- 10.3 g
- Yağ
- 17.5 g
- Lif
- 1.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lasagne ai funghi (senza glutine)
2 godz. 5 min
Mini crostatine salate con burrata e acciughe
45 Min
Sformati di piselli con salsa al formaggio
50 Min
Cocottine di fave
40 min
Sformatini di verdure
50 Min
Funghi ripieni di salsiccia
40 min
Albicocche ripiene
30 Min
Ravioli luganega e porcini
2hod.
Sformatini di Parmigiano su letto di verdure stufate a vapore con aceto balsamico
50 Min
Crostoni alla salsiccia
15min
Lasagne ai funghi
2hod.
Lasagne funghi e salsiccia
1 godz. 40 min