Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g di mandorle pelate
- 40 g di prugne secche denocciolate
- 60 g di albicocche secche denocciolate
- 8 fettine di lonza di maiale (da 60 g circa ciascuna)
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- 8 fette di speck (80 g circa)
- 1 scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di Marsala
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2000 kJ / 478 kcal
- Protein
- 34.5 g
- Karbonhidrat
- 22.7 g
- Yağ
- 27 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salamelle all'uva
40min
Polpette di pollo cuore di formaggio e finocchi
1h
Cocktail agli agrumi
40min
Colomba salata mortadella e pistacchi
1h
Involtini di manzo con salsa ai frutti rossi (per 2 persone)
30min
Polpette con prugne e salsa al Parmigiano reggiano
50 min
Maiale alle prugne
35min
Involtini con funghi e castagne
45min
Polpettone allo speck con pere
1h
Polpette in salsa di zucca con funghi
55 dk
Rotolo di patate con salmone affumicato
1 godz. 10 min
Polpettone ricotta e tonno
45min