Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g di acqua
- 150 g di spinaci freschi in foglia
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di provola dolce a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di ricotta fresca, sgocciolata
- 4 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- olio extravergine di oliva q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 vasetto
- Kalori
- 987 kJ / 236 kcal
- Protein
- 15.9 g
- Karbonhidrat
- 2.4 g
- Yağ
- 18.1 g
- Lif
- 0.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1h 10min
Tortino di broccoli e speck in vasocottura
1 Std. 30 Min
Uova in cocotte con spinaci e bacon
30 Min
Patate Sottovuoto
2 Std.
Carote sottovuoto timo e feta
1 Std.
Lasagne al radicchio e provola in vasocottura
1 Std. 30 Min
Fusilli alle zucchine in vasocottura
50 Min
Omelette con pollo
55 Min
Petto di pollo al limone con asparagi sottovuoto
2 Std. 30 Min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1 Std. 30 Min
Bocconcini di pollo all'arancia in vasocottura
1h 10min
Dolce di mele in vasocottura
1 Std.