Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g di acqua
- 150 g di spinaci freschi in foglia
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di provola dolce a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di ricotta fresca, sgocciolata
- 4 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- olio extravergine di oliva q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 vasetto
- Kalori
- 987 kJ / 236 kcal
- Protein
- 15.9 g
- Karbonhidrat
- 2.4 g
- Yağ
- 18.1 g
- Lif
- 0.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45min
Parmigiana bianca di zucchine in vasocottura
1 Std. 10 Min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1 Std. 10 Min
Contorno di fagiolini sottovuoto al timo
1 Std. 10 Min
Tortino di broccoli e speck in vasocottura
1 Std. 30 Min
Mini soufflè ai formaggi e zucchine (senza glutine)
35 Min
Zucchine ripiene di uova
1h
Cocottine alle zucchine e menta
40 min
Pere sottovuoto alla cannella
2h 5min
Contorno di zucchine sottovuoto
30 min
Mini pasqualine
1 Std. 30 Min
Dolce di mele in vasocottura
1h