Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 200 g di baccalà ammollato e dissalato, in bocconcini (3 cm)
- 120 g di cipolla a pezzi
- ½ cucchiaino di paprica dolce
- 1 pizzico di pistilli di zafferano
- 60 g di passata di pomodoro
- 350 g di brodo di pesce
- 160 g di riso a chicco corto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2728 kJ / 652 kcal
- Protein
- 24.94 g
- Karbonhidrat
- 67.26 g
- Yağ
- 31.56 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto anatra e lamponi
1 godz.
Risotto fragole e pesto di rose
40 min
Risotto ai frutti di mare e salame piccante
1h 5 min
Fideuá di polpo
1 Std. 10 Min
Polpo al vino rosso
1 godz.
Polenta ai porri
1h 5 min
Spiedini di polpo e patate
1 Std. 30 Min
Trippa all'empolese
1 godz. 15 min
Risotto allo zafferano, cavolo nero e vino rosso
35min
Risotto al nero di seppia
35min
Risotto ai funghi porcini
35min
Risotto cavolo nero e Castelmagno
35min