Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sauce
- 5 g sugar
- 30 g soy sauce
- 120 g rice vinegar
- 1 ½ tsp fine sea salt
Marinade
- 100 g pork meat, lean, sinew free, cut in thin strips
- 5 g soy sauce
- 5 g sherry
- 5 g cornflour
- 20 g water
- 5 g sesame oil, plus extra for drizzling
- 1 fresh red chilli, halved, deseeded
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper, plus extra for sprinkling
Broth
- 25 g dried shiitake mushrooms
- 15 g dried wood ear mushrooms (see tip)
- 15 g dried enokitake mushrooms
- 1560 g water, plus enough extra, hot, for soaking
- 30 g cornflour
- 5 g vegetable oil
- 2 medium eggs, beaten
-
1
beef stock cube (for 0.5 l)
veya 1 heaped tsp beef stock paste, homemade - 250 g tofu, cut in small cubes
- 20 g coriander leaves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 155 kJ / 37 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Nyonya Fish Maw Soup
1 Std. 10 Min
Barley Nasi Goreng with Prawns
1 Std.
Beef Noodle Pho
45 Min
Squid with Ginger and Soy
40 Min
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30 min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35 Min
Asian Chicken Noodle Soup
1 godz. 35 min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35 Min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 Min
Grilled Pork Skewers with Turmeric
7 Std. 10 Min
Green Curry Chicken
55 min
Vietnamese Meatballs with Chilli Sauce
25 min