Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g groundnut oil
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 garlic cloves
- 2 spring onions, cut in pieces (2 cm)
- 1 lime, finely grated zest and 15 g juice, plus extra for garnishing
- 15 g fresh coriander, ends of stalks removed, plus extra for garnishing
- 1 Tbsp coconut cream
- 1000 g water
- 2 fresh trout fillets, skinless (approx. 100 g each)
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 4 leaves round lettuce
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 994 kJ / 238 kcal
- Protein
- 22.7 g
- Karbonhidrat
- 3.5 g
- Yağ
- 14.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cumin Lamb and Aubergine Stew
1 Std. 10 Min
Couscous with Lamb and Vegetable Ragout; Crema Catalana
1 Std. 15 Min
Circassian Chicken
2 Std.
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35 Min
Veracruz Fish
30 min
Seafood Korma
40 min
Pad Thai Noodles with Prawns
30 min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 min
Chicken Tagine with Prunes, Figs and Honey
45min
Fish Stew
45min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Thai Steamed Salmon Parcels
45min