![Steamed Fish Steamed Fish](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/92239.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 perch fillets (approx. 200 g each), skin on
- ½ tsp fine sea salt
- 1 Tbsp Shaoxing rice wine
- 2 spring onions, cut in thin strips (4 cm)
- 5 g fresh root ginger, peeled, cut in thin strips (3 cm)
- 500 g water
- 1 Tbsp soy sauce, seasoned, for seafood (see tip)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 460 kJ / 110 kcal
- Protein
- 18.9 g
- Karbonhidrat
- 0.7 g
- Yağ
- 3.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 min
Braised Chicken with Mushroom
1h 30min
Mushroom Broth
30 min
Salted Chicken
5 godz. 10 min
Stir-fried Vegetables
10min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20min
Steamed Sticky Rice with Pork (Rice Tube Puddings)
2h 30 min
Steamed Fish Fillets
25 min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 min
Steamed Salmon with Courgetti
35 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min