Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 perch fillets (approx. 200 g each), skin on
- ½ tsp fine sea salt
- 1 Tbsp Shaoxing rice wine
- 2 spring onions, cut in thin strips (4 cm)
- 5 g fresh root ginger, peeled, cut in thin strips (3 cm)
- 500 g water
- 1 Tbsp soy sauce, seasoned, for seafood (see tip)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 460 kJ / 110 kcal
- Protein
- 18.9 g
- Karbonhidrat
- 0.7 g
- Yağ
- 3.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Braised Pork and Egg with Rice
45min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 min
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35 Min
Minced raw meat
35 Min
Stir-fried Vegetables
10 min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30min
Stir-fried Clams
35 Min
Braised Chicken with Chestnuts
40min
Spring Vegetable Soup
35 Min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 Min
White Radish Pork Rib Soup
3h