Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 perch fillets (approx. 200 g each), skin on
- ½ tsp fine sea salt
- 1 Tbsp Shaoxing rice wine
- 2 spring onions, cut in thin strips (4 cm)
- 5 g fresh root ginger, peeled, cut in thin strips (3 cm)
- 500 g water
- 1 Tbsp soy sauce, seasoned, for seafood (see tip)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 460 kJ / 110 kcal
- Protein
- 18.9 g
- Karbonhidrat
- 0.7 g
- Yağ
- 3.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Stir-fried Vegetables
10min
White Radish Pork Rib Soup
3hod.
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1h 15min
Stir-fried Clams
35 Min
Chinese Style Stir-Fried Vegetables
30min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1u. 50min
Salted Vegetables Duck Soup
2h 5 min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Steamed Fish Fillets
25min
Braised Pork and Egg with Rice
45 dk
Steamed Chicken with Dang Gui
1sa 30 dk
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 Min