Cihazlar ve Aksesuarlar
Patates ve Sebze Püresi
Hazırlık 15 dk
Toplam 45 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
sebze (ör. kabak, havuç, kereviz, bezelye, karnabahar, brokoli), küçük parçalara bölünmüş (1-2 cm) (bk. öneriler)400 g
-
patates kabuğu soyulmuş, dilimlenmiş (0.5 cm), ortalama 100-140 gramlık patateslerden600 g
-
tuz1 - 1 ¼ tk
-
süt250 g
-
tereyağı30 g
-
muskat, toz (isteğe bağlı)1 tutam
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
9 g
Kalori
1099 kJ /
263 kcal
Yağ
10 g
Karbonhidrat
33 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Temel Yemek Kitabı
207 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Temel Muhallebi
15 dk
Donmuş Meyve Püresi - 1
10 dk
Rezene ve Balıklı Makarna
40 dk
Dondurulmuş, Buharda Pişmiş Sebze Püreleri (Yeşil Fasulye, Bal Kabağı, Pancar)
Değerlendirme yok
Küpler Halinde Havuç Püresi
45 dk
Patates ve Havuç Püresi
45 dk
Küpler Halinde Tatlı Patates Püresi
45 dk
Önceden Pişirilmiş Pirinç Unu
40 dk
Körili Mercimek ve Buharda Balkabağı
1sa 15 dk
Bal Kabağı Çorbası, Sebze ve Pilav Eşliğinde Balık, Elmalı Armutlu Crumble
1sa
Tam Taneli Tahıl veya Bakliyat Unu
5 dk
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
1sa 40 dk