
Cihazlar ve Aksesuarlar
Bal Kabağı Çorbası, Sebze ve Pilav Eşliğinde Balık, Elmalı Armutlu Crumble
Hazırlık 35 dk
Toplam 1sa
2 porsiyon
Malzemeler
-
pirinç, beyaz, uzun taneli100 g
-
su pirinci ıslatmak için
-
derisiz, kılçıksız beyaz balık fileto kılçıksız, her biri 150-180 g (örn. levrek, dil balığı)2
-
tuz2 - 4 tutam
-
toz karabiber2 tutam
-
kiraz domates ikiye bölünmüş6
-
elma çekirdekleri çıkarılmış, parçalara bölünmüş (1.5 cm)120 g
-
armut çekirdekleri çıkarılmış, parçalara bölünmüş (1.5 cm)120 g
-
bal1 yk
-
limon suyu1 yk
-
havuç şeritler halinde doğranmış (1 cm x 5 cm)130 g
-
yeşil kuşkonmaz ayıklanmış, çapı 1 cm’den kalınsa ikiye bölünmüş4
-
un40 g
-
esmer şeker20 g
-
tereyağı20 g
-
soğan parçalara bölünmüş (4 cm)150 g
-
diş sarımsak1
-
bal kabağı soyulmuş, parçalara bölünmüş (3 cm)250 - 300 g
-
sızma zeytinyağı20 g
-
olgun domates parçalara bölünmüş80 g
-
su400 g
-
taze frenk soğanı ince kıyılmış, süslemek için
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Kalori
832 kcal /
3480 kJ
Protein
43 g
Yağ
22 g
Karbonhidrat
105 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Her Katında Ayrı Lezzet
72 Tarif
Türkiye
Türkiye