Bal Kabağı Çorbası, Sebze ve Pilav Eşliğinde Balık, Elmalı Armutlu Crumble
TM5 TM6

Bal Kabağı Çorbası, Sebze ve Pilav Eşliğinde Balık, Elmalı Armutlu Crumble

3.7 (3 değerlendirme)

Malzemeler

  • 100 g pirinç, beyaz, uzun taneli
  • su, pirinci ıslatmak için
  • 2 derisiz, kılçıksız beyaz balık fileto, kılçıksız, her biri 150-180 g (örn. levrek, dil balığı)
  • 2 tutam toz karabiber
  • 6 kiraz domates, ikiye bölünmüş
  • 120 g elma, çekirdekleri çıkarılmış, parçalara bölünmüş (1.5 cm)
  • 120 g armut, çekirdekleri çıkarılmış, parçalara bölünmüş (1.5 cm)
  • 1 yk bal
  • 1 yk limon suyu
  • 130 g havuç, şeritler halinde doğranmış (1 cm x 5 cm)
  • 4 yeşil kuşkonmaz, ayıklanmış, çapı 1 cm’den kalınsa ikiye bölünmüş
    veya 150 g brokoli, çiçeklerine ayrılmış
  • 40 g un
  • 20 g esmer şeker
  • 20 g tereyağı
  • 150 g soğan, parçalara bölünmüş (4 cm)
  • 1 diş sarımsak
  • 250 - 300 g bal kabağı, soyulmuş, parçalara bölünmüş (3 cm)
  • 20 g sızma zeytinyağı
  • 80 g olgun domates, parçalara bölünmüş
  • 400 g su
  • taze frenk soğanı, ince kıyılmış, süslemek için

Besin Değeri
şuna göre 1 porsiyon
Kalori
3480 kJ / 832 kcal
Protein
43 g
Karbonhidrat
105 g
Yağ
22 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler