Uyumlu sürümler
Bal Kabağı Çorbası, Sebze ve Pilav Eşliğinde Balık, Elmalı Armutlu Crumble
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g pirinç, beyaz, uzun taneli
- su, pirinci ıslatmak için
- 2 derisiz, kılçıksız beyaz balık fileto, kılçıksız, her biri 150-180 g (örn. levrek, dil balığı)
- 2 tutam toz karabiber
- 6 kiraz domates, ikiye bölünmüş
- 120 g elma, çekirdekleri çıkarılmış, parçalara bölünmüş (1.5 cm)
- 120 g armut, çekirdekleri çıkarılmış, parçalara bölünmüş (1.5 cm)
- 1 yk bal
- 1 yk limon suyu
- 130 g havuç, şeritler halinde doğranmış (1 cm x 5 cm)
-
4
yeşil kuşkonmaz, ayıklanmış, çapı 1 cm’den kalınsa ikiye bölünmüş
veya 150 g brokoli, çiçeklerine ayrılmış - 40 g un
- 20 g esmer şeker
- 20 g tereyağı
- 150 g soğan, parçalara bölünmüş (4 cm)
- 1 diş sarımsak
- 250 - 300 g bal kabağı, soyulmuş, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 20 g sızma zeytinyağı
- 80 g olgun domates, parçalara bölünmüş
- 400 g su
- taze frenk soğanı, ince kıyılmış, süslemek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 3480 kJ / 832 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 105 g
- Yağ
- 22 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
50min
Kremalı Kabak Çorbası
25min
Zeytinyağlı Yer Elması
1h
Sütlü Ispanak Çorbası
45 min
Bal Kabağı Çorbası
35min
Ahtapot Salatası (vakumda pişirme)
8h
Zencefilli Bezelye Çorbası, Brokoli Eşliğinde Limonlu Somon
50min
İtalyan Baharat Karışımı
15min
Turna Yemişli ve Pikan Cevizli Brüksel Lahanası
35min
Portakallı Sıcak Şarap
20 min
Sıcak Şarap
15min
Peynirli Karnabahar Çorbası
40 min