
Cihazlar ve Aksesuarlar
Uzakdoğu Sebzeleri Eşliğinde Beş Baharatlı Mantarlı Ördek ve Pirinç Pilavı
Hazırlık 45 dk
Toplam 1sa 5 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
chili biberi (isteğe bağlı) çekirdekleri çıkarılmış, parçalara bölünmüş½ - 1
-
kemiksiz, derili ördek göğsü (toplam yakl. 750 g) (bk. çeşitleme)3 adet
-
Çin usulü beş baharat karışımı (bk. öneri)2 - 3 yk
-
taze zencefil soyulmuş, dilimlenmiş (2-3 mm)15 g
-
diş sarımsak2
-
chili biberi (isteğe bağlı) çekirdekleri çıkartılmış, parçalara bölünmüş½ - 1
-
Çin usulü beş baharat karışımı (bk. öneriler)2 - 3 yk
-
tuz2 tutam
-
su1200 g
-
ev yapımı sebze bulyon2 tk
-
soya sosu80 g
-
uzun taneli pirinç200 g
-
pak choi parçalara bölünmüş200 g
-
brokoli çiçeklerine ayrılmış (2 cm)100 g
-
susam yağı2 tk
-
mantar dilimlemmiş (1 cm)250 g
-
bal3 - 4 yk
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Kalori
600 kcal /
2512 kJ
Protein
42 g
Yağ
20 g
Karbonhidrat
60 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Her Katında Ayrı Lezzet
72 Tarif
Türkiye
Türkiye