
Cihazlar ve Aksesuarlar
Buharda Lahanalı ve Etli Çin Mantısı
Hazırlık 1sa 15 dk
Toplam 1sa 35 dk
32 adet
Malzemeler
Hamur
-
sıvı yağ yağlamak için ekstra yağ1 yk
-
su gerekirse ekstra su150 g
-
un hamuru açmak için ekstra un300 g
-
tuz¼ tk
-
su
Dolgu ve Mantılar
-
beyaz lahana yaprağı parçalara bölünmüş (3-4 cm)400 g
-
tuz1 ½ tk
-
orta yağlı dana kıyma ikiye bölünmüş350 g
-
su530 g
-
soya sosu20 g
-
pirinç sirkesi2 tk
-
şeker½ tk
-
toz karabiber½ tk
-
susam yağı1 yk
Besin Değeri şuna göre 1 adet
Kalori
76 kcal /
318 kJ
Protein
3 g
Yağ
4 g
Karbonhidrat
7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Dünya Turu
23 Tarif
Türkiye
Türkiye

Her Katında Ayrı Lezzet
72 Tarif
Türkiye
Türkiye