Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g soğan, dörde bölünmüş
- 30 g susam yağı
- 150 g havuç, çubuklar halinde kesilmiş (1 cm x 5 cm)
- 50 g sap kereviz, dilimler halinde kesin (1 cm)
- 30 g beyaz miso (ya da shiro miso) (beyaz)
- 20 g soya sosu
- 300 g tavuk göğsü, derisiz, kemiksiz, ince şeritler halinde kesin (yaklaşık 0,5 cm)
- 1 yk ev yapımı tavuk bulyon ezmesi
- 900 g su
- 100 g herhangi bir pirinç eriştesi cinsi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1512.3 kJ / 363.3 kcal
- Protein
- 20.8 g
- Karbonhidrat
- 30.5 g
- Yağ
- 17.5 g
- Doymuş Yağ
- 3.5 g
- Lif
- 3.3 g
- Sodyum
- 1.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Çedarlı Pırasa Çorbası
50 Min
Kıbrıs Usulü Zeytinli Bidda
1 Std. 30 Min
Somon ve İnce Bulgur, Kurutulmuş Domatesler İle
35 Min
Ballı Glaze Havuç (vakumda pişirme)
1 godz. 10 min
Miso Çorbası, Sakeli Deniz Ürünleri ve Pilav
1 godz. 10 min
Ekmek Köfteli Tavuk Suyu Çorbası
1 Std. 5 Min
Zencefilli Acı Biberli Salata Sosu
5min
Alabalık ve Sebzeli Makarna Salatası
45 Min
Yoğurt Soslu Buğday Salatası
1 Std. 5 Min
Buğday Salatası
35 Min
Nohutlu ve sucuklu tavuk baget
40 Min
Ispanaklı Nohut Çorbası
40 Min