Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g sarımsak
- 5 dal taze biberiye
-
150
g domuz pastırması, dilimlenmiş
veya 150 g jambon, dilimlenmiş - 800 g hindi budu, derisiz, kemikli
- 1 tk tuz
- 3 tutam toz karabiber
- 2 yk zeytinyağı
- 1300 g su
- 600 g patates, parçalara bölünmüş (4 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2174 kJ / 520 kcal
- Protein
- 51 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 23 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Şerbetli Yoğurt Tatlısı
3hod. 15min
Alfredo Sos
35 Min
Limonlu Kekikli Zeytinyağı
25 Min
Misket Limonu ve Kişnişli Salata Sosu
Değerlendirme yok
Tatlı Patates ve Remoulade Soslu Bonfile
1 Std. 30 Min
Ekmek Köfteli Tavuk Suyu Çorbası
1 Std. 5 Min
7 Baharatlı Tavuk ve Pilav
35 Min
Mercimek Çorbası, Buharda Pişirilmiş Tavuk Şiş ve Sebze
35 Min
Yavaş Pişirilmiş Nohut
26h 5min
İşkembe Çorbası
1 Std. 20 Min
Vanilya Sosu (İngiliz kreması)
15 Min
Buharda pişmiş tavuk göğsü
25 Min