Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g sarımsak
- 5 dal taze biberiye
-
150
g domuz pastırması, dilimlenmiş
veya 150 g jambon, dilimlenmiş - 800 g hindi budu, derisiz, kemikli
- 1 tk tuz
- 3 tutam toz karabiber
- 2 yk zeytinyağı
- 1300 g su
- 600 g patates, parçalara bölünmüş (4 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2174 kJ / 520 kcal
- Protein
- 51 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 23 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kahveli ve Hindistan Cevizli Lokum
26 godz. 50 min
Karides Sote
10min
Domates Soslu Patatesli Balık
50 min
Haşlanmış Pirinç
25 min
Lokumlu Kıtır Çikolata
2 godz. 20 min
Hindistan Cevizli Toplar
25 min
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Değerlendirme yok
Fransız Fasulyeli Jambonlu Makarna
35 min
Puttanesca Sos
55min
Tahin
10min
Portakal Soslu Tavuk Baget
1h 25min
7 Baharatlı Tavuk ve Pilav
35 min