Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g sarımsak
- 5 dal taze biberiye
-
150
g domuz pastırması, dilimlenmiş
veya 150 g jambon, dilimlenmiş - 800 g hindi budu, derisiz, kemikli
- 1 tk tuz
- 3 tutam toz karabiber
- 2 yk zeytinyağı
- 1300 g su
- 600 g patates, parçalara bölünmüş (4 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2174 kJ / 520 kcal
- Protein
- 51 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 23 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Şu Hamuru (Pâte à choux)
2 godz.
Üç Katlı Çikolatalı Pasta
2h 30min
Avokado ve Yumurtalı Mini Ispanak Salatası
30 min
Çilekli Donuk Yoğurt Bar
Brak ocen
Sebzeli Tavuk Fricasse
2 godz.
Wellington Usulü Bonfile ve Kırmızı Şarap Sosu
Brak ocen
Sicilya Usulü Jumbo Karides Salatası
Brak ocen
Karayip Yahnisi ve Buharda Pirinç Pilavı
Brak ocen
Haşlanmış Pirinç
25 min
Susamlı Yapışkan Tavuk
40 min
Pirinç salatası
1h
Çiğ Köfte
1h 45min