Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 kabak (yaklaşık 500 g)
- ½ tk tuz, ekstra 3-4 tutam tuz
- 60 g mozarella
- 3 - 4 sap maydanoz yaprağı
- 70 g havuç, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 60 g soğan, ikiye bölünmüş
- 125 g dana kıyma
- 10 g sıvı yağ
- 400 g doğranmış domates konservesi
- ½ tk fesleğen, kurutulmuş
- ½ tk kekik
- 20 g domates salçası
- ¼ tk pul biber
- 1 - 2 tk keçiboynuzu özü (isteğe bağlı)
- 200 g lor peyniri, taze, yumuşak
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1512 kJ / 378 kcal
- Protein
- 45 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Patlıcanlı Bulgur Pilavı
40 min
Biber Soslu Tavuk Baget, Kabak ve Beyaz Peynirli Kuskus
55min
Kırmızı Mercimekli Sebze Çorbası
1h
Kepekli Bulgur Salatası
40 min
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50 Min
Parça Çikolatalı Kek
1h
Karnabahar Püresi Eşliğinde Sebzeli Balık Fileto
40 min
Somonlu Sebzeli Makarna
35 Min
Kırmızı Mercimek Çorbası
40 min
Sebzeli Levrek Çorbası
40 min
Pancarlı Peynirli Ezme
15 Min
Labne peynirli ve mantarlı penne
45 Min