Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 kabak (yaklaşık 500 g)
- ½ tk tuz, ekstra 3-4 tutam tuz
- 60 g mozarella
- 3 - 4 sap maydanoz yaprağı
- 70 g havuç, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 60 g soğan, ikiye bölünmüş
- 125 g dana kıyma
- 10 g sıvı yağ
- 400 g doğranmış domates konservesi
- ½ tk fesleğen, kurutulmuş
- ½ tk kekik
- 20 g domates salçası
- ¼ tk pul biber
- 1 - 2 tk keçiboynuzu özü (isteğe bağlı)
- 200 g lor peyniri, taze, yumuşak
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1512 kJ / 378 kcal
- Protein
- 45 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Patlıcanlı Bulgur Pilavı
40min
Pırasa ve Patates Çorbası
45min
Karidesli ve Sarımsak Soslu Pirinç Şehriyesi
1h 15min
Tavuk ve Ilık Patates Salatası
55min
Hainan Usulü Tavuklu Pilav
1h 20min
Çıtır Tavuk, Coleslaw ve Ballı Hardallı Mayonez
1h 10min
Frenk Soğanlı Patates ve Kuşkonmaz Eşliğinde Bonfile
1h
Patlıcanlı Börek
1h 10min
Kıymalı Domates Soslu Tam Buğday Spagetti
1h 25 min
Yumurtalı Tam Buğday Makarna
1h 40min
Kremalı Mantar Soslu Patatesli Somon
50min
Soslu Tavuk Köftesi
50min