Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 kabak (yaklaşık 500 g)
- ½ tk tuz, ekstra 3-4 tutam tuz
- 60 g mozarella
- 3 - 4 sap maydanoz yaprağı
- 70 g havuç, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 60 g soğan, ikiye bölünmüş
- 125 g dana kıyma
- 10 g sıvı yağ
- 400 g doğranmış domates konservesi
- ½ tk fesleğen, kurutulmuş
- ½ tk kekik
- 20 g domates salçası
- ¼ tk pul biber
- 1 - 2 tk keçiboynuzu özü (isteğe bağlı)
- 200 g lor peyniri, taze, yumuşak
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1512 kJ / 378 kcal
- Protein
- 45 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gorgonzolalı Brokoli Çorbası
40 min
Kıymalı Kabak Graten
50 min
Frambuaz Soslu Kinoalı Tatlı
2h
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1h
Brokoli Kuskusu Eşliğinde Yoğurtlu Körili Tavuk
45 min
Sebzeli ve Kırmızı Şarap Soslu Bonfile
45 min
Ton Balıklı Sebze Noodle
Brak ocen
Nohutlu ve sucuklu tavuk baget
40 min
Füme Somon ve Kabaklı Makarna
35 min
Mercimek musakka
2h 20 min
Fırında Püreli Kaşarlı Köfte ve Cacık
1h 15 min
Glütensiz Ballı Muhallebi
4 Std. 15 Min