Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g yulaf ezmesi
- 500 g su
-
20
g taze maya, ufalanmış
veya 2 tk kuru maya - 2 yk bal
- 100 g ayçiçek yağı, yağlamak için ekstra ayçiçek yağı
- 200 g çavdar unu
- 380 g ekmek unu, unlamak için ekstra un
- 1 ½ tk tuz
- ½ - 1 tk rezene tohumu, kurutulmuş (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 1738 kJ / 415 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 61 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 4.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5h
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2h 30min
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1 godz. 35 min
Yoğurtlu Ekmek
3h
Karabuğdaylı Ekmek
2h 30min
Zeytinyağlı Ekmek
2 Std. 10 Min
Buharda Tahıllı Ekmek
2h
Baget ekmek
3 godz. 45 min
Köy Ekmeği
Keine Bewertungen
Biberli Elmalı Ezme
25min
Sütlü Ekmek
2 Std. 35 Min
Pratik Buğday Ekmeği
40 min