Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g di bulbo di finocchio a tocchetti, le cime con le barbe
- 10 foglie di basilico fresche
- 20 g di mandorle pelate
- 50 g di olive verdi denocciolate
- ½ spicchio di aglio
- 120 g di olio extravergine di oliva
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1200 g di acqua
- 320 g di pasta secca tipo ruote
- 100 g tonno affumicato a listerelle
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2633.8 kJ / 629.5 kcal
- Protein
- 16.5 g
- Karbonhidrat
- 58 g
- Yağ
- 36.8 g
- Lif
- 3.8 g
Alternatif tarifler
Fusilli tricolore
30min
Cous cous dell'orto
30min
Insalata di pasta integrale
40 dk
Linguine al pesto agrumato alle erbe
25min
Linguine alla carbonara di zucchine
30min
Insalata di pasta integrale con prosciutto crudo, melone e fagiolini
55min
Quinoa alla caprese
30min
Pasta feta e pomodorini
30min
Farro alle carote con frittata
50 dk
Pasta sfiziosa
30min
Fettine di pollo alla curcuma e ceci
15min
Fettine di pollo con olive e pistacchi
45 dk