Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 70 g Olivenöl
- 1 Zucchini, in Würfeln (1 cm)
- 1 Staudensellerie-Stange, in Scheiben (5 mm)
- 1 gelbe Paprika, in Würfeln (1,5 cm)
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 1 Aubergine (ca. 350 g), in Würfeln (1,5 cm)
- 30 g Rosinen
- 50 g Oliven, grün, entsteint, quer halbiert
- 1 EL Kapern
- 30 g Pinienkerne
- 20 g Weißweinessig (vegan)
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 10 g brauner Zucker
- 3 Stängel Basilikum, abgezupft, in feinen Streifen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 432 kJ / 103 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ofenmelanzani mit Chermoula, Zitronenbulgur und Minzjoghurt
1 Std. 20 Min
Auberginenpüree
1 Std. 30 Min
Tabouleh mit Aprikosen
35min
Thunfisch-Bohnen-Püree zu Gemüsestiften
10min
Auberginensalat - Baba Gannuş
1 godz.
Zaalouk (Auberginen-Salat)
50 Min
Auberginen-Curry-Dip (Bangladesh)
30 Min
Melanzanicreme
1 Std. 20 Min
Bruschetta mit Bohnen-Kapern-Creme
10min
Hummus-Platte Greek Style
25 Min
Mutabal (Auberginen-Joghurt-Dip)
50 Min
Sauce alla Puttanesca
25 Min