Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 70 g Olivenöl
- 1 Zucchini, in Würfeln (1 cm)
- 1 Staudensellerie-Stange, in Scheiben (5 mm)
- 1 gelbe Paprika, in Würfeln (1,5 cm)
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 1 Aubergine (ca. 350 g), in Würfeln (1,5 cm)
- 30 g Rosinen
- 50 g Oliven, grün, entsteint, quer halbiert
- 1 EL Kapern
- 30 g Pinienkerne
- 20 g Weißweinessig (vegan)
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 10 g brauner Zucker
- 3 Stängel Basilikum, abgezupft, in feinen Streifen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 432 kJ / 103 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gazpacho Andalusia
40 min
Thunfisch-Bohnen-Püree zu Gemüsestiften
10 min
Zaalouk (Auberginen-Salat)
50 min
Ribollita mit Petersilien-Zitronen-Öl
50 min
Gemüse-Seetang-Tatar
45 min
Gaji Namul (Gedünstete Aubergine)
45 min
Bruschetta mit Bohnen-Kapern-Creme
10 min
Melanzanicreme
1h 20min
Sauce alla Puttanesca
25 min
Mutabal (Auberginen-Joghurt-Dip)
50 min
Hummus-Platte Greek Style
25 min
Melanzane alla Parmigiana
1 godz. 10 min