Getrüffelte Maronensuppe mit geräucherter Ente

Değerlendirme yok
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
4 Portionen

Malzemeler

  • weißer Portwein
    75 g
  • Wermut, trocken (z. B. Noilly Prat)
    75 g
  • Weißwein
    75 g
  • Schalotten
    50 g
  • Trüffelbutter
    80 g
  • Maronen, gegart, geschält (Vakuum verpackt)
    300 g
  • Geflügelfond
    500 g
  • Sahne
    200 g
  • Salz
    ½ TL
  • weißer Pfeffer, gemahlen
    ¼ TL
  • Trüffel, frisch in feinen Scheiben
    4 g
  • Entenbrust, geräuchert, in Scheiben
    80 g
    80 g Roastbeef, gegart, in Scheiben
  • Kerbel zum Garnieren
  • Kartoffelchips Sorte Trüffel, zum Garnieren

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Sodyum 512.9 mg
Protein 8.1 g
Kalori 2506.4 kJ / 599.1 kcal
Yağ 39.2 g
Lif 3.4 g
Doymuş Yağ 22.3 g
Karbonhidrat 43.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...

Tümünü göster