Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 90 g Parmesan, in Stücken
- 80 g Schalotten, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Butter, in Stücken
- 300 g Blattspinat, TK, aufgetaut und gut ausgedrückt
- 250 g Ricotta (z.B. von Galbani)
- 230 g Mehl und mehr zum Bearbeiten
- 2 Eier (Kl. M)
- 2 Eigelb (Kl. M)
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- 8 Prisen Pfeffer
- 5 Prisen Muskat
- Wasser zum Kochen
- 12 Salbeiblätter
- 25 g Pinienkerne
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2981 kJ / 711 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 44 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi mit Salbeibutter
2 godz.
Risotto
30min
Risotto milanese
35 min
Focaccia mit Rosmarin
2 godz. 30 min
Gnocchi mit Kürbis und Salsiccia
2 godz.
Schollenröllchen auf Safranrisotto
35 min
Kräuterrisotto
45 min
Südtiroler Schlutzkrapfen mit Spinatfüllung
1u. 15min
Fregola-Schnittlauch-Risotto
45 min
Melanzane alla Parmigiana
1 godz. 10 min
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50 min
Risotto alla Milanese
35 min