Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 spicchio di aglio
- 3 foglie di menta fresca, lavate e asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di cuori di carciofo, puliti e in quarti
- 320 g di fregola
- 1 cucchiaino di sale
- 680 g di acqua
- 20 g di bottarga grattugiata
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1916 kJ / 458 kcal
- Protein
- 14.4 g
- Karbonhidrat
- 60.6 g
- Yağ
- 17.5 g
- Lif
- 5.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zuppa di pesce con zucca e tofu
1h 10min
Pardulas
8h 40min
Cozze piccanti con ceci e pomodorini
35min
Zuppa di seppie e ceci a Cottura Lenta
6h
Favata sarda
1h
Spaghetti con la bottarga
25min
Malloreddus alla campidanese
3h
Brandacujun
45 phút
Fregola con le seppie
40 Min
Risotto ai carciofi e bottarga
40 Min
Trippa alla genovese con funghi e pancetta
1h 10min
Melanzane piccanti e lenticchie
30 phút