Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 spicchio di aglio
- 3 foglie di menta fresca, lavate e asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di cuori di carciofo, puliti e in quarti
- 320 g di fregola
- 1 cucchiaino di sale
- 680 g di acqua
- 20 g di bottarga grattugiata
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1916 kJ / 458 kcal
- Protein
- 14.4 g
- Karbonhidrat
- 60.6 g
- Yağ
- 17.5 g
- Lif
- 5.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Stufato di zucca, ceci e cavolo nero
45 Min
Trippa alla romana
2h
Trippa in bianco alla napoletana
1 Std. 30 Min
Trippa alla trasteverina
45 Min
Minestra di fregola con le anguille
2h
Zuppa al profumo di curcuma
1 Std.
Cinghiale ai frutti di bosco
26h
Risotto ai carciofi e bottarga
40 Min
Trippa alla parmigiana
1 Std. 20 Min
Pardulas
8 Std. 40 Min
Fregola con le seppie
40 Min
Fave al guanciale
35 Min