Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di peperoni gialli e rossi
- 500 g di acqua
- 150 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 15 g di capperi sott'aceto, sgocciolati
- 30 g di acciughe sott'olio, sgocciolate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 272 kJ / 65 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Karbonhidrat
- 4.2 g
- Yağ
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pomodori ripieni al tonno
40 λεπτ.
Cocotte persi pien
1hod.
Cipolle ripiene di verdure
1hod. 20min
Peperoni ripieni alla feta
55min
Mini bonet
2hod.
Bagna cauda
35 λεπτ.
Bonèt
2hod.
Uova ripiene
40 λεπτ.
Antipasto piemontese
25min
Melanzane alla pizzaiola
1h 10 min
Zucchine ripiene alla ligure
1ωρ. 30 λεπτ.
Caponata alla catanese
1hod.