Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 scalogno a pezzi
- 50 g di burro a pezzi
- 80 g di salame d'la duia (sotto grasso)
- 320 g di riso Carnaroli
- 60 g di vino rosso Barbera
- 740 g di acqua calda (non bollente)
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 250 g di fagioli borlotti in scatola, sgocciolati
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2221 kJ / 531 kcal
- Protein
- 15.4 g
- Karbonhidrat
- 75.1 g
- Yağ
- 17.9 g
- Doymuş Yağ
- 4.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1h 40min
Risotto con salampatata
35 min
Minestra di castagne
1h 40min
Polenta concia alla valdostana
1h 40min
Risotto al prosecco e lavanda
30min
Risotto al Barolo
30min
Risotto alla valdostana
35 min
Polenta al formaggio
1h
Crauti e würstel
35 min
Risotto al Taleggio con cipolla di Tropea caramellata al balsamico
1h
Risotto ai quattro formaggi
40min
Bagna cauda
35 min