Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 scalogno a pezzi
- 50 g di burro a pezzi
- 80 g di salame d'la duia (sotto grasso)
- 320 g di riso Carnaroli
- 60 g di vino rosso Barbera
- 740 g di acqua calda (non bollente)
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 250 g di fagioli borlotti in scatola, sgocciolati
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2221 kJ / 531 kcal
- Protein
- 15.4 g
- Karbonhidrat
- 75.1 g
- Yağ
- 17.9 g
- Doymuş Yağ
- 4.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto alla valdostana
35min
Semolino dolce
1h
Polenta concia alla valdostana
1 Std. 40 Min
Polenta e bruscitti
2 godz. 20 min
Cocotte persi pien
1h
Paniscia del rubino (risotto alla novarese)
40min
Risotto alla birra
35min
Bagna cauda
35min
Risotto Castelmagno e nocciole
30min
Polenta taragna
1 Std. 15 Min
Bonèt
2h
Antipasto piemontese
25 min