![Halibut with Apricot Chutney Halibut with Apricot Chutney](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/91e570b2-2ca1-4efa-877b-f06867ea613f/Derivates/02126c83-fc55-4b43-8e31-828f33ad2553.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 oz yellow onions, in pieces
- 2 garlic cloves
- ½ tsp salt
- ½ tsp dried oregano
- 3 oz apricot preserves
- 23 oz water, divided
- 1 tsp whole grain mustard
- 12 oz fresh green beans, trimmed
- 4 ½ oz red onions, thinly sliced half-moons
-
4
halibut fillets (6 oz ea.)
veya 4 sea bass fillets (6 oz ea.) - 3 ½ oz fresh apricots, pitted, halved and sliced
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1359.8 kJ / 325 kcal
- Protein
- 34.5 g
- Karbonhidrat
- 40.3 g
- Yağ
- 3.8 g
- Lif
- 4.8 g
Alternatif tarifler
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50min
Salmon and Lemon Rice Salad
40min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Creamy Tomato Soup
30 min
Sous-vide Artichokes
55 Min
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1 godz.
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 min
Mushroom Risotto
30 min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1 godz.
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 Std. 15 Min
Shredded Chicken and Vegetable Lettuce Cups
1 Std. 15 Min