Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Chimichurri Sauce
- 4 garlic cloves
- 3 ½ oz shallots, halved
- 1 oz fresh cilantro, leaves and tender stems
- ½ oz fresh parsley, leaves and tender stems
- 2 tbsp dried oregano
- 7 oz extra virgin olive oil
- 2 oz white wine vinegar
- 1 oz lemon juice
- 1 tsp dried chili flakes
- 1 - 1 ½ tsp salt, to taste
- 2 pork tenderloins (approx. 16-17 oz ea.)
Warm Rice Salad and Pork Filet
- ½ oz fresh parsley, leaves only
- 3 oz extra virgin olive oil
- 2 oz pickled capers, drained
- 2 oz lemon juice
- 1 ½ tsp salt, divided
- 35 oz water
- 9 oz long-grain rice
- 14 oz zucchini, cut in small cubes
- 10 ½ oz carrots, cut in small cubes
- 1 red bell pepper, cut in small cubes
- 1 yellow bell pepper, cut in small cubes
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3443 kJ / 822 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 52 g
- Lif
- 4.5 g
Alternatif tarifler
Fish Ceviche
3h 25min
Lemon Caper Potato Salad
1h
Texas Caviar
15 Min
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1h 10min
Beef Stroganoff
40min
Chicken Coq au Vin (Betty)
2h 15 min
Stuffed Pork Loin with Apple Cider Sauce
1h
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35min
Mushroom Spinach Phyllo Cups
1h 10min
Shrimp Orzo with Peas
30min
Boeuf Bourguignon
11hod. 25min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min