Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dressing
- 6 oz vegetable oil
- 2 oz lemon juice
- 1 oz red wine vinegar
- 1 tbsp Dijon mustard
-
1
tsp honey
veya 1 tsp agave - ¾ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
Salad
- 18 oz Brussels sprouts, trimmed
- 1 fennel bulb, trimmed, cut into pieces that fit into feeder tube
- 2 oz red onion, cut into wedges
- 3 oz dried cranberries
- 3 oz sliced almonds
- 2 oz Parmesan cheese
- 1 lemon, thin peel only, no white pith
- ¼ bunch fresh parsley, leaves only
- lemon, cut into wedges to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2950.5 kJ / 705.2 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Karbonhidrat
- 43.8 g
- Yağ
- 57.9 g
- Doymuş Yağ
- 9.4 g
- Lif
- 11.5 g
- Sodyum
- 741 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Broccoli Salad
5min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 Min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25 min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10 Min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1 Std. 25 Min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20min
Creamy Broccoli Salad
10 Min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts (TM5/6 Metric)
10 Min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 Min
Berry Dream (TM6)
10 Min