Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Romesco Sauce
- 6 ½ oz red bell pepper, deseeded and quartered (approx. 1 lg. pepper)
- 4 ½ oz fresh tomato, halved (approx. 1 lg. tomato)
- 4 oz red onion, unpeeled (½ lg. onion)
- 2 garlic cloves, unpeeled
- 2 oz blanched almonds
- ½ oz sherry (isteğe bağlı)
- ¼ tsp smoked paprika
- 2 oz olive oil
- ½ oz red wine vinegar
- ¼ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 2 tsp dried chili flakes
Meatballs
- 8 oz Italian sausage, casing removed, cut into pieces
- 4 oz red onion (approx. ½ lg. onion)
- 2 garlic cloves
- 3 sprigs fresh flat leaf parsley, leaves only
- 1 oz stale bread, torn into pieces (approx. 1 slice)
- ¼ tsp ground nutmeg
- ¼ tsp ground fennel
- ¼ tsp smoked paprika
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 large egg
- 16 oz ground beef
- 1 oz olive oil, to grease
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1427.4 kJ / 341.2 kcal
- Protein
- 14.1 g
- Karbonhidrat
- 7.2 g
- Yağ
- 28.5 g
- Doymuş Yağ
- 7.7 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 318.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Eggcellent Caeser Dressing
10min
Cornbread
40 min
Béarnaise sauce
15min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Hollandaise Sauce
15min
Basil Pesto
10min
Brie en Croute with Port Figs
1h 10min
Mushroom Risotto
30 min
Caesar Salad
30 min
Almond Pavlova with Berries and Chambord
3h 30min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Mediterranean Farro Salad
1 godz. 35 min