Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g Ricotta
- 100 g Joghurt (1% Fett)
- ¾ - 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL Paprikapulver, edelsüß
- 3 TL Kren, aus dem Glas
- 100 g Zwiebeln, geviertelt
- 1 - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 40 g Kartoffelstärke
- 300 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken (2-3 cm)
- 200 g Topinambur, geschält, in Stücken (2-3 cm)
- 1 Ei
- 1 Msp. Muskat, gemahlen
- 1 TL Bohnenkraut, getrocknet
- Butterschmalz zum Braten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1631 kJ / 390 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 26 g
- Lif
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Limetten-Karfiol-Curry mit Bohnen
50min
Melanzani-Kichererbsen-Röllchen
1h
Süßer Kürbisstrudel mit Datteln
50min
Apfel-Safran-Congee mit Gojibeeren
7h 25min
Rote-Rüben-Tarte mit Feta
50min
Grießflammeri mit Quittenkompott
4 Std. 50 Min
Rote Rüben-Gulasch mit Dill-Erdäpfel
1 Std. 30 Min
Saibling auf Rote-Rüben-Hirsotto
50min
Kürbis-Rosmarin-Quiche
1h
Polentaschnitten mit Gemüse
45min
Grüne Knödel mit Kürbis-Pastinaken-Mus
1h
Krautstrudel mit Äpfeln und Walnüssen
1 Std. 30 Min