Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g Äpfel, säuerlich, geschält, in Stücken
- 500 g Kohlsprossen, halbiert
- 100 g Maroni, gegart, geschält
- 30 g Wasser
- ¾ - 1 TL Salz
- ½ TL Kümmel, gemahlen
- 10 g Olivenöl
- 1 - 1 ½ EL Zitronensaft, frisch gepresst
- 2 EL Sonnenblumenkerne
- 3 - 6 EL Sprossen, frisch (z. B. Radieschensprossen, Kresse)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 908 kJ / 217 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gedämpfte Rote Rüben mit cremiger Walnusssauce
1h
Limetten-Karfiol-Curry mit Bohnen
50 min
Karfiol mit grüner Mandelsauce
45min
Erdäpfel-Sellerie-Gratin mit Paprikasauce
1 godz. 30 min
Bärlauch Bowl mit Karfiolreis und Hanfsamen
30min
Butternusskürbisgemüse
25min
Maroni-Mandel-Creme
10 dk
Rote Rüben-Gulasch mit Dill-Erdäpfel
1 godz. 30 min
Saibling auf Rote-Rüben-Hirsotto
50 min
Erdäpfel-Sellerie-Püree
35min
Zucchinisuppe mit Cashewkernen
25min
Kürbisgulasch
45min