Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g Äpfel, säuerlich, geschält, in Stücken
- 500 g Kohlsprossen, halbiert
- 100 g Maroni, gegart, geschält
- 30 g Wasser
- ¾ - 1 TL Salz
- ½ TL Kümmel, gemahlen
- 10 g Olivenöl
- 1 - 1 ½ EL Zitronensaft, frisch gepresst
- 2 EL Sonnenblumenkerne
- 3 - 6 EL Sprossen, frisch (z. B. Radieschensprossen, Kresse)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 908 kJ / 217 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zucchinisuppe mit Cashewkernen
25 Min
Kürbisgulasch
45min
Rote-Rüben-Tarte mit Feta
50 Min
Rote Rüben-Gulasch mit Dill-Erdäpfel
1 Std. 30 Min
Linsen mit Mangold und Speck
30 Min
Maroni-Mandel-Creme
10 Min
Limetten-Karfiol-Curry mit Bohnen
50 Min
Bohnenknöderl mit Rote-Rüben-Gemüse
50 Min
Brennnessel-Eier-Nockerl
30 Min
Kürbis-Erdäpfel-Gulasch mit Würstel
50 Min
Kohlrabicremesuppe mit Kresse
35min
Kohlrabi-Erbsen-Cremesuppe mit Radieschen
35min