Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Schalotten, halbiert
- 90 g Topinambur, geschält, in Stücken
- 30 g Öl, etwas mehr zum Einfetten
- 4 Eier
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 500 g Wasser
- 125 g Schlagobers
- 20 g Butter, kalt
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 EL Kerbel, frisch, gehackt, zum Garnieren
- 1 EL Schwarzkümmelsamen, zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1404 kJ / 335 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 32 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vogerlsalatsuppe mit Topfennockerl
50min
Kräutersuppe mit Blätterteigstangerl
50min
Grießflammeri mit Quittenkompott
4 Std. 50 Min
Saibling auf Rote-Rüben-Hirsotto
50min
Rote-Rüben-Selleriesuppe
40min
Fenchelrahmsuppe mit Stremellachs
35min
Fenchel-Maroni Suppe
35min
Selleriesuppe mit Kurkuma & RUPP Emmentaler
35min
Pastinaken-Karottensuppe mit Schwarzbrot Croûtons
25 Min
Apfel-Sellerie-Cremesuppe
40min
Kohlrabicremesuppe mit Kresse
35min
Rote-Rüben-Suppe
45min