Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
60
g Ziegenkäse, hart, in Stücken
veya 60 g Parmesan, in Stücken - 15 - 30 g Kren, frisch, in Stücken, je nach Schärfe
- 100 g Schlagobers
- 1 ½ TL Salz, etwas mehr zum Würzen
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 300 g Rote Rüben, roh, geschält, in Stücken
- 40 g Butter, in Stücken
- 150 g Hirse
- 500 g Saiblingsfilets (siehe Variation)
- 500 g Wasser
- 100 g Rotwein
- 1 EL Essig
- 1 EL Honig
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - Pfeffer, frisch gemahlen zum Würzen
- 2 EL Zitronensaft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2252 kJ / 538 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 26 g
- Doymuş Yağ
- 15 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 930 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kürbisrisotto
45 min
Quinoa-Lachsforellen-Laibchen
1 Std. 20 Min
Kohlsprossen-Maroni-Gemüse
20min
Rote-Rüben-Tarte mit Feta
50 min
Dinkelrisotto mit Eierschwammerl
30min
Lachsforelle auf Fenchel-Orangen-Risotto
40min
Velouté von Topinambur
30min
Erdäpfel-Sellerie-Püree
35 min
Spinat-Topfen-Nockerl mit Bergkräuterbutter
45 min
Maroni Laibchen mit Rote-Rüben-Creme
50 min
Grüne Knödel mit Kürbis-Pastinaken-Mus
1u.
Linsen Dhal mit Spinat und Garnelen
35 min