Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g d'eau
- 500 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, épluchées et coupées en rondelles
- 180 g de tomme pour aligot, coupée en morceaux ou un mélange de cantal et de tomme fraîche
- 75 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 100 g de crème fraîche épaisse
- 2 gousses d'ail
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1940 kJ / 467 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 21.3 g
- Yağ
- 35 g
- Lif
- 2.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Aïoli traditionnel
10 min
Sauce au roquefort
20 dk
Croquetas de jambon de Bayonne
3 Std.
Petit salé aux lentilles
45 dk
Œuf toqué au bleu des Flandres - Nicolas Gautier
35min
Fondue savoyarde
15 min
Risotto aux herbes et fromage de chèvre
30 dk
Aligot et poulet à la sauge
50min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15 min
Cervelle de canuts
12 Std.
Croque-cake
50min