Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g d'eau
- 500 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, épluchées et coupées en rondelles
- 180 g de tomme pour aligot, coupée en morceaux ou un mélange de cantal et de tomme fraîche
- 75 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 100 g de crème fraîche épaisse
- 2 gousses d'ail
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1940 kJ / 467 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 21.3 g
- Yağ
- 35 g
- Lif
- 2.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto crémeux au camembert
35 dk
Croque-cake
50 dk
Gnocchis
45 dk
Fondue savoyarde
25min
Cromesquis de saint-nectaire
45 dk
Soufflé au beaufort et aux noisettes
45 dk
Cervelle de canuts
12 godz.
Croquetas de jambon de Bayonne
3h
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15min
Pommes dauphine (nouvelle recette)
55 dk
Sauce au roquefort
20min
Fondue savoyarde
15min