Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g de fromages variés, détaillés en cubes (comté, beaufort et emmental par ex.)
- 1 gousse d'ail
- 200 g de vin blanc sec
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de pain rassis, coupé en morceaux
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4533 kJ / 1083 kcal
- Protein
- 53.5 g
- Karbonhidrat
- 91.3 g
- Yağ
- 50.8 g
- Lif
- 5.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fondue savoyarde
25 min
Punch de Noël
2 godz. 15 min
Fondue suisse moitié-moitié
30 min
Croziflette
1h 25min
Sauce au roquefort
20 min
Welsh rarebit
30 min
Aligot
40 min
Camembert rôti au Varoma
30 min
Oignons farcis au jambon
1h
Tartelette mozzarella-fleur de jambon d'Aoste
50 min
Petit flan au pont-l'évêque et aux lardons
45 min
Croque-cake
50 min