Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g de fromages variés, détaillés en cubes (comté, beaufort et emmental par ex.)
- 1 gousse d'ail
- 200 g de vin blanc sec
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de pain rassis, coupé en morceaux
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4533 kJ / 1083 kcal
- Protein
- 53.5 g
- Karbonhidrat
- 91.3 g
- Yağ
- 50.8 g
- Lif
- 5.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Œufs mollets à la dijonnaise
25min
Gratin de crozets au jambon
1h
Fondue savoyarde
25min
Soufflé au beaufort et aux noisettes
45min
Cervelle de canuts
12u.
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35 Min
Œuf poché sauce meurette
1h
Fondue suisse moitié-moitié
30min
Ravioles sauce au foie gras
40min
Aligot
40min
Croziflette
1h 25min
Sauce au roquefort
20min